arsenal tröja

Regn och förlöjliga markerade slutet av Englands sista EM-kvalet. Den här meandrade till en liten Balkan real madrid tröja stat där Capellos män rymde neuros av Wembley på en natt av regn och lättnad. Den tvivelaktiga första pris är en chans att mäta sig mot Spanien i en vänskapsmatch.

Så Englands spelare har fastnat med Capello för en annan turnering och Don Fabio real madrid tröja barn själv har en andra och sista chans att lyfta 'Europas sjuke man' tag från landet som betalar honom £ 6m ett år på tvivelaktiga grunder att ingen inhemsk manager är kapabel av coaching dess landslag.

Testet billiga fotbollströjor var störst för Phil Jones, 19-årige mittback utplacerade vid högerback, och Darren Bent, valt före Danny Welbeck och Bobby Zamora. Jones förbises mittback men trängde sig på baksidan fyra genom ren kraft av talang, inför de två specialiserade rätt-backs, Kyle Walker och Micah Richards, som måstemessi tröja vara noggrant matas med Capellos kall shoulderings.

Är detta ett nytt England sida? Inte riktigt. Eftersom det burleska i Bloemfontein har Joe Hart blivit en automatisk val i mål och Matthew Upson har försvunnit. Men Glen Johnson, John Terry, Ashley Cole, arsenal tröja James Milner, Gareth Barry, Frank Lampard, Steven Gerrard, Rooney och Jermain Defoe (alla förrätter som dag) är fortfarande på scenen.

Scott Parker, 30, är ​​en gammal nytt ansikte, Ashley Young har spruckit i bilden till vänster, har Jack Wilshere fört en blixt av spanska solen och Jones kommer förmodligen köra Gary Cahill mittback innan nästa sommar, med Welbeck och kanske Tom Cleverley också på jakt efter lock. Adam Johnson och Stewart Downing är andra kandidater ut brett: en av Englands starkaste områden efter många år av svält.

Add a comment