barcelona fodboldtøj

Se 2018 FIFA World Cup live på Kwesé Sports.

 

Den Afrikanske Rekord For Barcelona Fodboldtøj De Fleste VM-finaleventyr Tilhører

I øjeblikket uddanner 20 afrikanske hold i kvalifikationsfasen. Med to kampe afsluttet og fire til at lede, DR Congo, Nigeria, Cote d 'Ivoire, Burkina Faso og Egypten leder deres respektive grupper.

 

Et afrikansk hold har aldrig gået videre til semifinalen. Kamerun, Senegal og Ghana har gjort det så langt som kvartfinalen. Den afrikanske rekord for barcelona fodboldtøj de fleste VM-finaleventyr tilhører Kamerun, der har optrådt på otte arrangementer mellem 1982 og 2014.

 

Fangst Kamerun i 2017 FIFA Confederations Cup lever på Kwesé Sports.

 

Det uhyggeligste afrikanske resultat går til Ghana, der blev snydt ud af en semifinale kaj i Sydafrika 2010. fodboldtrøjer børn Senere i ekstra tid i kvartfinalen mod Uruguay dræbte den slemme dreng Luis Suárez med vilje Dominic Adiyia s hovedstød fra målet . Suárez var rød-kort og dommeren pegede på straffesparket, kun for Asamoah Gyan at savne.

 

Afrika vil håbe at bryde sin fodboldtrøjer børn semifinale and på 2018 FIFA World Cup, der afholdes i Rusland fra 14. juni til 15. juli.

 

Fang alle handlinger på Kwesé: Vi har sikret eksklusive friheder til Afrika uden for Sahara Afrika for at blive udsendt på Kwesé Free Sports. De, der manchester united fodboldtrøje ønsker den fulde FIFA World Cup-oplevelse, kan fange den på Kwesé TV, for hvilket vi har sikret ikke-eksklusive betalings-tv-rettigheder.

Add a comment