barcelona tröja

Den här gången landslaget stapplade ut ur deras grupp på en natt av rik underhållning, fantastiska montenegrinska trots och glada beck invasioner av hemmapubliken. För 18 minuter de höll barcelona tröja barn på utan deras bästa spelare. Men det finns ingen flyr självförstörande meningslöshet av Rooney sparkar på Miodrag Dzudovic, en dag efter England anfallare far greps misstänkt för inblandning i en påstådd spot-fastställande bluff i en skotsk fixtur.

Innan Wolfgang Stark sträckte sig efter zlatan tröja hans röda kort Rooney vrede hade ökat. Som England förlorade kontrollen från en 2-0 ledning efter en halvtimme deras mest potenta individ blev allt stroppy, hunching axlarna och ryck armarna som varje kula gick vilse och ett pass real madrid tröja studsade hans fötter i en lovande främre läge.

Katalysatorn för de flesta av hans vredesutbrott är medelmåttighet i lagkamrater eller slarv i sin egen lek. Ändå de mörkaste molnen tycktes ha bort från hans sinne, med fred återvänder till sitt privatliv och United finna ny kraft hemma. Minnet fotbollströjor av honom skrika obsceniteter ner mynningen av en kamera vid West Ham hade dragit sig tillbaka. Skadan här var både omedelbar och projiceras i nästa sommar. Fabio Capellos lag för första Euro 2012 fixtur kommer att bli en kompromiss val medan stjärnan sitter i sin hundkoja.

Rooney har inte barcelona tröja förlorat knack leverera lömska och köttig utmaningar för United. Han är skicklig på att få sin hämnd i första. Mestadels dock inte längre riskerar han vrede Sir Alex Ferguson med poäng-lösa bort bollen. England spel har blivit scenen som han överlämnar till sina demoner. I den sista VM, kom ihåg, han var håglös och slö; som ofarlig på planen när han fristående i lägret.

Överhängande privata oron är den mest sannolika förklaringen till hans beteende i Sydafrika. Så folk är skyldiga att spekulera nu om effekten av faderns greps i samband med en påstådd brott som är alldeles nära hemmet: fotboll, Rooney flykt, hans provbana.

 

Add a comment