billiga barcelona tröja barn

Kanske till utomstående det kanske verka lite märkligt att fotboll har bara en regel; och att detta är transferfönstret i stället

Kanske till utomstående det kanske verka lite märkligt att fotboll har bara en regel; och att detta är transferfönstret i stället, säger regler om finansiell uppförande, klubb ägande, lönetak och så vidare. Men vad vet de om det? Gott nytt fönster! Ades Professional Fotbollsspelare Observatory grundades 2005 för billiga fotbollströjor att övervaka den demografiska utvecklingen i europeisk fotboll. Det har precis släppt sin demografiska studier för 2011. Den här gången studien har utvidgats till att omfatta toppen flygning av 36 nationella föreningar - alla medlemmar i Uefa - täcker över 13.000 spelare. Det är, med en bit, den mest billiga barcelona tröja barn detaljerade studien i sitt slag.

En del av uppgifterna är intressant i stort sett för nyfikenhet värde. Studien visar bland annat att den genomsnittliga europeiska klubb trupp består av 24,5 spelare varav 5,2 är i åldern 21 eller under, 8,1 är över 1.85cm lång och 8,2 är utflyttade (varav 1,1 är brasiliansk). Inter har den äldsta först-truppen i Europa (29,61 år) och Olimps Riga Lettland de yngsta (19.02 år). SV Mattersburg i Österrike och den ukrainska ronaldo tröja sidan Volyn Lutsk har de högsta starter (186.68cm) och Barcelona den kortaste (177.38cm). Engelska klubbar har de största starter (27,4 spelare) och tjeckiska klubbar den minsta (22,1). Engelska klubbar har den högsta andelen av landskamper i deras squads (61,1%) med Tyskland sekund på 49,6%, den irländska ligan har minst antal landskamper, bara 2%, och är den enda av de 36 tillfrågade inte har några brasilianare ligor.

När studien blir riktigt intressant är dock när det spårar trender, ofta billiga barcelona tröja med hjälp av PFPO koefficienten att rangordna de nationella mästerskap. 'Koefficienten,' rapporten förklarar, 'beräknas från det teoretiska läget för ligor på regressionslinjen som erhålls genom att korrelera andelen matcher som spelas i de europeiska klubbtävlingar av företrädare för de nationella förbunden och genomsnittliga personalutgifter klubbar enligt mästerskap . ' England således ges ett värde av 1,0, Spanien 0,93, Italien 0,90, Tyskland 0,88 arbetar genom Skottland (0,49, rankad 14: e), Polen (0,30, rankad 24: e) till Estland (0,09, rankad billiga arsenal tröja 36: e).

Den genomsnittliga höjden av en fotbollsspelare i Europa är 181.96cm, upp 0.28cm på 2008, när PFPO först genomförde sin studie. Det tyder på att det skulle finnas någon sanning till den vanliga klagan av tidigare spelare att fotboll blir mer och mer om fysik och allt mindre om teknik. Premier League är den sjunde högsta av de 31 ligorna studerats (fem kunde inte ge tillräckliga data), Skottland 27.

Ändå Barcelona, ​​säkert den bästa sidan i världen just nu, har den kortaste truppen (följt av Shamrock Rovers, AEK Larnaca, Lorient och St Mirren). Liberaliseringen av offside lag logiskt bör innebära mer utrymme, och därmed mindre av en premie på storlek - som kanske återspeglas i det faktum att PFPO studien visar mittfältare tenderar att vara kortare än andra positioner. Så varför ökningen? Kanske vid en lägre nivå, fortsätter physique som skall uppskattad. Kanske Xavi, Lionel Messi, Andrés Iniesta, Wesley Sneijder, Samir Nasri och Luka Modric är en underlig generation av begåvade korta spelare som snart kommer att ersättas av jättar.

http://jeannie2a.yooco.org/billige_chelsea_trje
http://www.devote.se/kaitlyna/sikkert-afhnge-af-en-uprvet-18-rige-keeper-30555286
http://i5fotbolls.angelcities.com/0915_02.html
http://blog1.de/marcela28/3803594/maglietta+roma+il+secondo+giorno.html
http://sefotbollcom.clicforum.com/t33-Liverpool-flytande-passerar-stil-r-mentalt-och-tekniskt.htm
http://osvaldo28.nikablog.ir/post-120951.html
http://krystal2a.over-blog.com/2016/09/ronaldo-tr-je-hasselbaink-regner-forventninger.html
http://patampenzi.com/member/blog_post_view.php?postId=38946
http://jacelyn2a.mywapblog.com/vil-ikke-vaere-en-dvd-bestseller.xhtml

Add a comment