billiga fotbollströjor

Han fick betydande ekonomiskt stöd på sommaren, som Southampton presenterade sina ambitioner att bli en etablerad Premier League-klubb med en utgifterna spree av mer än £ 30m. En möjlig teori för uppsägningen  är att Cortese kände Adkins hade inte gjort tillräckligt för att integrera en del av de nya värvningar i sidan. En annan är att Cortese sätter ribban orealistiskt högt när det gäller hans förväntningar. Oavsett resonemang är faktum att Southampton liga ställning rör sig i rätt riktning och Adkins hade den bästa vinstprocent av alla barcelona tröja barn Saints chef sedan 19-talet, vilket gör beslutet att ersätta honom med Mauricio Pochettino känna löjligt.

'Jag är chockad', säger Lawrie McMenemy, tidigare Southampton chef och vice ordförande i ligan Managers 'Association. 'Jag sade redan från början att till slut fjärde botten i den första säsongen i Premier League är framgång. Ambitionen i år är att stanna i Premier League och de ser ut för att inte många lag billiga fotbollströjor kommer att gå till Chelsea och få oavgjort. med all respekt till Pochettino, vad vet han om vårt spel? Alla kommer att tycka synd om Nigel Adkins. 'Espanyol behövde ett mirakel så Mauricio Pochettino beslutade det var vad de skulle få. Deras tränare samlades upp sin ryggsäck, satte på sig vandringskängorna och elektroniska 12km från Barcelona till den religiösa berget helgedom Montserrat, med dess svarta oskuld. Där bad han om gudomlig inspiration.

Han hade tagit över på Espanyol på halva tiden av säsongen 2008-09 och blev klubbens 13: e tränare i 11 år under president Daniel Sánchez Llibre, men han hade inte kunnat vända dem ännu. Med 10 matcher kvar de var botten, åtta poäng från säkerhet.

 

Add a comment