förväntade Bayern

Xabi Alonso mål är Bayern Münchens först på en direkt frispark den här säsongen, av 117 totalt fotbollskläder mål ndash. Paul Carr (@PCarrESPN) 3 maj 2016

Vi förväntade Bayern att dominera, men även så, dessa 35 minuter var anmärkningsvärt billiga fotbollströjor (@StatsZone) pic.twitter.com/LwQ3GX9UECmdash; Thore Haugstad (@ Haugstad1006) 3 maj 2016

CHEF. pic.twitter.com/mGOVvehehwmdash; FC Bayern USA (@FCBayernUS) 3 maj 2016 Väl har vi haft lite av allt fotbollströjor barn i de första 40 minuterna. Chanser, en jammy frispark, en straff spara chefer att komma in lite argybargy.

Det enda vi har inte haft ganska mycket, är Atletico komma ur sin egen planhalva. Det har varit full buss parkage. Det var en klar straff, för mig Clive. Gossen Gimenez var manhandling sin motståndare Martinez. Räddad! Oblak sparar det, dyker lysande arbete till sin rätt och skjuter bort.

En boll spelas in i straffområdet, en brottningsmatch, har Gimenez halade ner mannen. Och det är ett straff! Och det är via en stor böjning. Xabi Alonso den taker, blir det en stor böjning. Jimenez otur mannen, var han på kanten av väggen. Det slog honom på den inre låret och gav målvakten.

Add a comment