billiga Barcelona fotbollströja

billiga Barcelona fotbollströja

Blackman, målskytt åtta i hans senaste åtta matcher, fick klubbens spelare av månaden utmärkelse för september innan avspark, efter att ha även vunnit den i augusti. Hans link-up och rörelse var exceptionella hela, och om han håller producera sådana framstående föreställningar kommer det inte att dröja länge innan friare knackar. 'Jag offrade honom lite för att spela honom på rätt där jag kände Boro var ganska stark', tillade Clarke. 'Straffet var hans belöning för att göra ett bra jobb för laget. Ronaldo tröja Han kan inte missa tillfället. '

Elva sekunder var allt som behövdes för läsning för att hitta nätet - klubbens tredje snabbaste mål någonsin - och för de flesta av de följande 89 minuter Middlesbrough sonderade men i slutändan misslyckades med att bryta ner ett hem back-fyra som alltmer ser säker. Supportrar fortfarande hitta sina platser när Williams reeled av att fira. Omedelbart från kick-off, avancerade läsning ner till vänster. Hal Robson-Kanu svängde ett kryss billiga Barcelona fotbollströja i och Williams kom spåras, att gå hem från sex gårdar ut. Boro målvakt, Dimitrios KONSTANTOPOULOS, fick en touch, men kunde inte stoppa mittfältaren från att kräva sitt andra mål för kampanjen.

Middlesbrough hade nästan två tredjedelar av innehav, men sällan utgjorde ett verkligt hot. Ett team som hänsynslöst har skurit igenom de senaste motståndare var tunga, men gott om kredit är på grund av läs- centrum halvor, Michael Hector och Paul McShane, som billiga Inter Milan tröja knappt sätta en fot fel. Det var inte förrän den 37: e minuten, när Stewart Downing försökte sin tur från en frispark till höger, som dock gästernas registreras ett försök.

Deras chef, Aitor Karanka, var inte otillbörligt berörda, även om han var besviken att inte ha förlängt vinstrundan. 'Jag är frustrerad eftersom jag ville göra det åtta, nio, tio', sade han. 'Det är omöjligt att vinna varje match, men jag är fortfarande besviken.'

Readings tredelad attack var imponerande och Orlando Sá, återvänder från en tre-lek, hade ett försök svepte utanför linjen av Daniel Ayala, medan Blackman och Oliver Norwood gick också nära innan intervallet.

Add a comment