billiga Bayern Munich fotbollströja

billiga Bayern Munich fotbollströja

'En hel del engelska spelare är kända att inte gå ner så lätt som de från andra länder. Vi får se vad som händer kommer turneringen men förhoppningsvis domarna förbli starkt. Vi vet att vi måste vara lite sötare men om refs är på sitt spel som han var på torsdag, kommer vi att bli bra. Jag är alltid någon som går upp och inte göra det bästa av det. Uppenbarligen internationell fotboll är lite annorlunda, det är något vi kanske kan billiga Barcelona tröja lära av och titta på, och göra saker bättre, men domaren gjorde rätt beslut i slutändan.

'Jag tror att Dele är lärt från att [incident med Yacob]. Han vet internationell fotboll är en mycket mer strikt än Premier League, och han kommer att göra allt han kan för att hålla huvudet och behålla sin cool. Jag är säker på att han kommer att ha billiga Bayern Munich fotbollströja lärt sig från saker i det förflutna. '

Kane har erkänt England kämpat för att effektivt genomföra sin diamantbildande mot portugisiska som Tottenham framåt och Jamie Vardy drev för bred för att rymma Wayne Rooney närvaro i mitten. 'Vi hade arbetat på den i utbildning, försöker olika system, och vi gick med diamant men de gjorde det svårt när de gick ner till 10 män', tillade han.

'De tappade fart och stängde i mitten av planen. Jamie och jag kände att vi var tvungna att gå en lite bredare för att billiga Spanien tröja barn få bollen och i efterhand, kanske vi borde ha stannat kvar lite närmare varandra.

'Det är något vi måste lära av. Chefens fick välja sitt lag och hans formation för det första spelet mot Ryssland [i Marseille nästa lördag] och vi måste vara redo och förberedda för vad det är. Jag är van vid att spela centralt, men jag är där för att göra ett jobb för laget och vad chefen vill att jag ska göra. Vi får se plockar som chef och jag kommer att vara redo att gå. '

Add a comment