billiga Real Madrid fotbollströja

billiga Real Madrid fotbollströja

Relaterat: Wayne Rooney display ger Manchester United hopp om större saker framöver | Paul Wilson Segern hjälpte också minska trycket på Louis van Gaal, som har mött stark kritik för Uniteds intetsägande stil av fotboll den här säsongen. Frågade efter tisdagens match om chefen hade beviljat laget mer frihet, Lingard sa: 'Nu är vi spelar med denna frihet och vi har fått en hel del energi i laget och att blanda upp positionerna och underhålla publiken vi ll måste göra det, men det är denna frihet som vi har. Det är en vikt av våra axlar och vi kan bara spela fotboll nu.

'Med resultatet, billiga Manchester City tröja det är inte chefens fel, vi har varit på planen spelar. Idag, har du sett att vi kan få de resultat som vi behöver om vi sätter vårt sinne för det. '

Fans hade vänt på laget och chefen efter 1-0 hemmaförlust från Southampton den 23 januari och Lingard medgav att kan göra det svårare för spelare, med motiveringen att det var viktigt att inte låta publiken diktera lagets stil. 'Det är svårt, men vi måste koncentrera sig billiga Real Madrid fotbollströja på spelet', sade han. 'Vi kan inte låta fansen påverka hur vi spelar.

'Vi är på planen. Vi måste spela spelet som vi ser det på den tiden, visade vi stor karaktär att göra det i den sista matchen och var olyckligt att inte få resultatet mot Southampton men vi studsade tillbaka mot Derby och idag mot Stoke. '

Lingard hade också beröm för Cameron Borthwick-Jackson, som sätter upp sin öppnare mot Stoke, på att bryta igenom i det första laget: 'Han har kommit på stormsteg från när jag kände honom i U18. Han är en avslappnad och sammansatt lad, han har ett stort kors Fotbollskläder på honom och han får fram en hel del. Hans försvar är 10 av 10 också, så han gör mycket bra i minuten. Chefen gillar ungdomar och när vi har haft en chans att vi har tagit det, så jag kan inte se varför nästa sats inte kan komma igenom [och göra samma sak]. 'Något inte riktigt lägga upp på Newcastle United . Hur kan en klubb som har investerat £ 80m under de senaste två överföringsfönster sluta att sätta in en oerfaren och mycket attack sinnade ytter på vänster-back i en Premier League spel?

Add a comment