billiga Sverige fotbollströja

billiga Sverige fotbollströja

En straff i början av andra halvlek från försvararen Hasan Abdel Fattah, efter Matt Spiranovic bedömdes ha fört ner mittfältaren Hamza al Dardour gav Jordanien ledningen. Hemmalaget höll utanför Socceroos och sedan Al-Dardour slog i den 84: e minuten för att säkra segern.

Segern ser Jordanien flytta toppen av grupp B med 10 poäng, en poäng ovanför Socceroos, tack vare tre segrar och en oavgjord. Nederlaget är ett stort bakslag för Australien, som hade sett mest obesvärad i billiga Liverpool tröja sina tre första kvalet mot Kirgizistan, Bangladesh och Tadzjikistan. Detta var också Australiens första nederlag sedan Sydkorea slå dem i den asiatiska cupen i januari och kommer tre år efter Jordanien upprörd också Socceroos 2-1 i Amman.

Ange Postecoglou beskrev 2-0 nederlag som en besvikelse men sade hans spelare kommer att lära av det. Chefen tillade: 'Vi medgav en riktigt dålig mål och när du går ner ett mål i spel som detta är det mycket svårt att få någon billiga Sverige fotbollströja rytm. Det blir lite frustrerande för spelarna och jag antar att i slutändan var alldeles för stor uppgift för oss att få det målet tillbaka.

'Jag trodde att vi var OK under det första halvåret, jag trodde att vi var relativt kontroll. Jag hoppades att vi skulle kunna driva på den andra halvan som de hade arbetat verkligen hårt. När detta mål billiga Juventus tröja går i spelet verkligen stannar och startar vi inte får en chans att sorts flytta runt dem.

'De använde alla fördelar de kunde, vilket är rimligt nog. Vi hade några chanser men vi inte ta dem. 'Postecoglou sade Australien uppdrag att kvalificera sig för 2018 World Cup är fortfarande i egna händer med fyra matcher kvar. 'Vi är inte den färdiga produkten och jag har aldrig sagt att vi är', sade han. 'Vi har fått en hel del förbättringar i oss. Jag tänker inte kasta ut barnet med badvattnet, är det en förlust, en nedslående resultat.

Add a comment