billiga Sverige fotbollströja

billiga Sverige fotbollströja

Efter VM fanns intresse från England och Tyskland, men Kucka gick till Italien i stället, varefter en € 3.5m steg han blev berggrunden Genua mittfält, bryta ner motståndarnas drag, stödja hans sida angrepp och behandla publiken hans flip fest när han gjorde.

Slovakien tillbaka efter 2010, misslyckas med att kvalificera sig för EM 2012 och VM 2014. Då hade dock Jan Kozak varit ansvarig för ett år, de tecken på förbättring var uppenbara och Fotbollskläder kvalificera sig för EM 2016 Slovakien uppnått berömda segrar över Spanien och Ukraina, med Kucka med i nio av sina 10 Grupp C matcher, parning med Viktor Pecovsky på mittfältet och ge Marek Hamsik licens att attackera.

I sin andra stora turnering Kucka kan befinna sig i skyltfönstret igen. En favorit av Sinisa Mihajlovic, som använde honom som en box-to-box mittfältare (den serbiska, som har ersatts av Cristian Brocchi, jämfört Kucka till billiga Sverige fotbollströja en Panzer tank) han kan flyttas på efter 12 månader på San Siro om Silvio Berlusconi väljer att sälja klubben. Hans spelstil gör men han kommer att efterfrågas.

Om man tittar på Milanos sommar värvningar förra sommaren, Kucka var knappast en spelare som stod ut, som Carlos Bacca, Alessio Romagnoli och Andrea Bertolacci alla kostar mer än £ 15m. Men under sin presentation på San Siro Kucka billiga Spanien tröja lovade att han skulle ge sitt bästa och det var tillräckligt bra för att ta 25 ligastarter.

Den mittbacken Peter Majerník, som spelade med Kucka på Ruzomberok i Slovakien, säger: 'Kuco var en perfekt pojke och mycket populär i omklädningsrummet. Trots sin unga ålder, bröt han omedelbart in i startelvan och spelade regelbundet. Han var fysiskt välbyggd, med en kraftfull skott och han var farlig framför mål. Jag minns att vår tränare [Michal] Bilek spelade honom som andra anfallare eller som centrum framåt. '

Add a comment