hölls p wembley 2008

Tidigare Soccer Aid matcher hölls på Wembley 2008 och på Old Trafford i 2006, 2010, real madrid tröja barn 2012 och 2014, höja över £ 17 miljoner totalt för Unicef.

One Direction Louis Tomlinson, popstjärnan Olly Murs och komiker Jack Whitehall och John Bishop är real madrid tröja bland de anmält sig för att spela för England i år, med skådespelaren Michael Sheen, kock Gordon Ramsay och Westlifes Nicky Byrne bland fotbollströjor barn dem som att rada upp för resten av världen.

Premier League ledarna Leicester City har säkrat sin plats i nästa säsongs Champions League gruppspelet. fotbollströjor Efter Manchester Citys 1-1 på Newcastle i går kväll, är Leicester garanterad en topp-tre avsluta med Man City och Arsenal nu inte kan fånga Claudio Ranieri är män.

Slutar i topp tre tjänar Leicester direkt tillträde till gruppspelet i Europas topp konkurrens och garanterar dem åtminstone tre hemma och tre borta fixturer.

I processen har Leicester blivit den sjätte sidan för att garantera deras plats i gruppspelet, följer i fotspåren av Barcelona, ​​Atletico Madrid, Bayern München, Borussia Dortmund och PSG.

Add a comment