Nästa mål vinner

Coman borrar bollen i området, träffar en motståndare och det finns en fotbollströjor barn kort handboll fråga. Nu samma spelare skär det från vänster, skjuter rakt på målvakten.

Nästa mål vinner, Bayern pumpa bollar i lådan. Fotboll taktik är ganska roligt, verkligen. För fotbollskläder alla de pengar som spend och diskussioner hade när lag verkligen behöver en, tycks de bara att hålla det i der mixer.

Lewandowski har just  brutit sin mini anka. . Oh Michael ndash; kelly_welles (@kelly_welles) den 3 maj 2016 chanser på vardera änden som Torres huvuden över, och sedan Lewando gör likadant. Bayern München 2 Atletico Madrid 1 (2-2 på agg, Madrid har bortamål)

Men men. Räkna med Atletico att verkligen ge en tidsödande masterclass nu. Djup bollen i boxen, Vidal nickar tillbaka över och Robert Lewandowski leder det från tre gårdar, lugn som du vill.

Sub för Bayern som de tar på takten köpman Coman för nedslående Douglas Costa. Två stunder för Lewandowski. Först galopperar han in i området men inte kan kontrollera. Och nu är han spelas igenom av Gore Vidal, men han puffar skottet.

Add a comment