problem var att han litade

Jag tror att Jose problem var att han litade på oss för mycket. real madrid tröja barn Han gav oss mer semester eftersom vi var mästare, och vi låter honom: hela laget.

Trots Chelseas misslyckad säsong, Fabregas sade att han var övertygad om Chelsea skulle vinna på ankomsten av real madrid tröja nya manager Antonio Conte. Jag har studerat hans tidigare lag att se vad han gör och det är intressant eftersom fotbollströjor du kan se att han älskar offensiv fotboll och hans team är så välorganiserat.

Han är en vinnare och en competior och det är vad vi behöver: någon att driva oss och motivera oss. billiga fotbollströjor Han vill vinna och vinna och vi kommer att vara beredd på det.

Det var en stor helg för Sunderland och Newcastle, och jag var så imponerad av det arbete sina spelare sätter in när de verkligen behövde. Lee Cattermole är en riktig ledare och Jamaal Lascelles är fortfarande ung men växer i förtroende och ser ljusa utsikter. Sergio Agüero och Kevin De Bruyne absolut slet Chelsea sönder.

Cesc Fabregas var Sky Sports gäst punditen för Monday Night Football denna vecka och passade på att namnge sin Premier League-laget av säsongen. Det är lätt på Chelsea-spelare ...

Add a comment